Julkalendern 14 december – Dags att skicka julkorten – vinn en målning

Julkalendern 14 december – Dags att skicka julkorten – vinn en målning

JulkortIdag är det den 14 december. Om måndagarna får du normalt ett boktips av mig. Så blir fallet även idag. Se separat inlägg.

Vinsten som jag lottar ut idag är en liten målning. Just nu målar jag mycket julmotiv och framförallt jobbar jag med intuitivt måleri.

Det är dags att skicka iväg julkorten. Glöm inte skriva dem och gläd någon i dessa tider.

Ta ett foto på ditt bästa julkort. Skicka det till mig på monica@resultat-direkt.se. Skriv ”Julkort” i rubriken. Dela detta inlägg i sociala medier där du taggar mig #milordsjul2020 samt @monicaiveskold.

Lycka till

Posted in Digital utbildning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>